ADIYAMAN / MERKEZ - Bilgi Anadolu Lisesi

Şbt

Ara

İl Kütür ve Turzim Müdürümüz Abuzer GELSE okulumuzu ziyaret ederek Okul kütüphanemize 350 kitabı kurum olarak bağışta bulundular Bilgi Anadolu lisesi olarak kendilerine şükranlarımızı sunarız.

Kas

Meslek Tanıtma kulübümüz Rehber öğretmenleri Abuzer KAYGUSUZ ve Mediha DEMİR tarafından okulumuza davet edilen Diş Hekimi Gül TOPRAK BOZKURT 12.sinif öğrencilerimize mesleği hakkında bilgilendirme semineri verdi.

Ekm

Bu yıl 100. yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramını Okulumuzun Öğretmen ve öğrencileriyle çoşkulu bir şekilde kutlandı.

Ara

Geleneksel hale getirdiğimiz bilgi yarışmamız başladı. Yarışma bir hafta boyunca devam edecek.

Ekm

Şbt

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Genç(B) Erkekler Basketbol İl Birincisi Erkek Basketbol Takımımız Şampiyon Olarak İlimizi Türkiye Bölge Şampiyonasında Temsil Etmeye Hak Kazanmışıtır. Öğrencilerimizi Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz.